Videolandserie Mocro Maffia krijgt tweede seizoen

Videolandserie Mocro Maffia krijgt tweede seizoen

Geschreven door Pieter Jongsma

De veelbesproken misdaadserie Mocro Maffia krijgt een tweede seizoen. Dat maakten de makers van de serie zojuist bekend bij het in ontvangst nemen van de ‘Hashtag Award’ voor ‘Beste Video On Demand’. Dat heeft RTL laten weten.

RTL laat weten dat Mocro Maffia de grootste en best bekeken serie op Videoland tot nu toe is. De fictieve serie, die sinds 11 oktober te zien is op het VOD-platform, is al door meer dan de helft van alle Videoland-abonnees bekeken, waarvan 71% alle afleveringen heeft gezien.

Achmed Akkabi, Creatief Producent en acteur in de serie: “We hebben zoveel reacties gekregen op de serie. Het is echt bizar. We krijgen bijna dagelijks berichten van mensen die om seizoen twee vragen of zelfs een rol willen spelen in de serie. Ik ben er ongelooflijk trots op dat we nu al een prijs in ontvangst mogen nemen en dat we een tweede seizoen mogen maken!”

Mocro Maffia gaat over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk.

Wanneer het tweede seizoen te zien is bij Videoland is nog niet bekend.

Foto: RTL