Tijd voor Max stelt zomerstop vanwege coronavirus uit
Bron: Janita Sassen/MAX

Tijd voor Max stelt zomerstop vanwege coronavirus uit

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Tijd voor Max blijft zes weken langer te zien dan gepland. Martine van Os en Sybrand Niessen zouden op 15 mei stoppen met het programma maar zijn nu te zien tot vrijdag 3 juli.

Vanwege het coronavirus kan het programma We zijn er bijna niet doorgaan. Tijd voor Max heeft daarom de mogelijkheid om door te gaan tot en met 1 juli. “We bekijken wel of we het We zijn er bijna!-gevoel toch kunnen brengen door gebruik te maken van materiaal dat we al hebben.”

MAX vindt het belangrijk om ook in deze tijden iedereen op de hoogte te houden van de laatste gebeurtenissen. Daarom is besloten om het seizoen van Tijd voor MAX met zes weken te verlengen. In de uitzendingen praten Martine van Os en Sybrand Niessen iedereen thuis bij met relevante gasten en deskundigen. 

Vanaf maandag 30 maart komt Omroep Max met een coronajournaal voor ouderen. Jan Slagter: “Om kwart voor vijf op NPO 1, het nieuwe programma Nietalleen.nl gaat dan naar half vijf. In het journaal brengen we nieuws en reportages over corona, specifiek gericht op ouderen.”