Quarantaine tips voor de voetballiefhebber
Bron: Netflix

Quarantaine tips voor de voetballiefhebber

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Het zijn gekke tijden voor de sportliefhebber: de sportclub is dicht en al het sport op de televisie is afgelast. Gelukkig staan er op Netflix en andere streamingsdiensten genoeg pareltjes om het thuiszitten wat dragelijker te maken. Om speurwerk te besparen hebben we een paar tips op een rijtje gezet.

Sunderland Till I Die 

In deze docuserie volgen we de engelse voetbalclub Sunderland. Deze club was een stabiele Premier League club totdat de club in 2017 degradeerde naar het tweede niveau. Vanaf dat moment werd er door Netflix een documentaire gemaakt over de club om hun weg naar de premier league vast te leggen. Het liep echter anders dan gepland en Sunderland degradeerde naar het derde niveau. In deze serie zie je bijna alles wat er binnen de club gebeurt, zoals transfers en crisisbesprekingen. Goed nieuws vanaf april is seizoen 2 te zien op Netflix!

Maradonna En Sinaloa

De voetbalgod uit Argentinië, Diego Armando Maradona, wordt de hoofdtrainer van de Mexicaanse tweedeklasser Sinaloa. Deze stad staat bekend om haar kartels en niet om het voetbal totdat Maradonna er arriveert. In deze serie wordt de flamboyante voetbalpersoonlijkheid gevolgd en zien we hem met zijn club vechten voor promotie.

First Team Juventus

In deze serie zie je de sterren van Juventus zowel op als naast het veld en volg je hun strijd om de prijzen zowel in Italië als in Europa. Ook krijg je een beeld van de spelers waar zij zich mee bezighouden naast het voetbal.

 

Apache

Apache vertelt het verhaal over de Argentijnse voetballer Carlos Tevez. Tevez groeide op in een harde achterbuurt van Buenos Aires en had het niet gemakkelijk. Tevez heeft een doel in zijn leven en dat is spelen bij zijn jeugdliefde Boca Juniors. In de serie zie je de beginjaren aangevuld met anektdotes van Carlos Tevez.