Vanavond op tv: Dragons’ Den na 10 jaar terug in Nederland
Bron: Pixabay

Vanavond op tv: Dragons’ Den na 10 jaar terug in Nederland

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De internationale tv-hit Dragons’ Den keert vanavond na ruim 10 jaar weer terug op de Nederlandse televisie. Omroep WNL blaast Dragons’ Den weer nieuw leven in. In het programma krijgen beginnende ondernemers de kans om hun bedrijf te pitchen aan vijf succesvolle zakenmensen.

Veertig ondernemers, die van hun eigen bedrijf een wereldwijd succes willen maken, komen de komende weken voorbij. Zij hopen een Dragon te overtuigen voor een investering. De pitchers krijgen één kans om met een hun presentatie de Dragons te overtuigen om te investeren.

De Dragons van dit seizoen hebben hun sporen ruimschoots verdiend en gaan nu hun geld, kennis en ervaring delen met startende ondernemers. De Dragons van dit seizoen zijn Michel Perridon, Nikkie Plessen, Won Yip, Shawn Harris en Pieter Schoen, samen goed voor ongeveer 1 miljard euro.

Het presentatiestokje is in handen van Sander Schimmelpenninck. “Het programma laat zien hoe het ondernemerschap in Nederland zich heeft ontwikkeld. Een eigen bedrijf beginnen is al lang niet meer iets voor grijze mannen in pak, maar een droom van bijna iedereen”, zegt hij over zijn nieuwe programma.

Dragons’ Den is vanavond om 21:30 uur te zien bij WNL op NPO 1.