Daniel Dekker maakt overstap naar Omroep MAX
Bron: Linda Stulic

Daniel Dekker maakt overstap naar Omroep MAX

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Daniel Dekker maakt de overstap van AVROTROS naar Omroep MAX. Dat heeft de omroep zojuist laten weten. Vanaf september treedt Dekker bij MAX in dienst, waar hij eindverantwoordelijk is voor de uitzendingen op NPO Radio 5. 

Daarnaast gaat hij zich ook bezig houden met de ontwikkeling van evenementen en live-entertainment activiteiten. Ook zal hij een radioprogramma gaan maken voor MAX. Mogelijk ook op Radio 5.

Daniël Dekker: “Toen Jan Slagter mij benaderde dacht ik: dit is een unieke kans; de aanbieding om na dik dertig jaar weer in een nieuwe organisatie te mogen starten. Een organisatie die zich laat omschrijven als betrokken, energiek en met kwalitatieve, onderscheidende programma’s. Ik denk dat mijn kennis en ervaring daar goed op hun plek zijn. Kennis en ervaring, die ik heb kunnen opdoen door alle kansen die ik heb gekregen bij de TROS en later AVROTROS, waar ik heel dankbaar voor ben. Ik heb daar een fantastische tijd gehad.”

MAX-directeur Jan Slagter: “Ik ben ontzettend verheugd met de komst van Daniël Dekker. Muziek zit in zijn DNA. Ik heb hem mijn hele leven lang gevolgd, als luisteraar, maar ook als professioneel mediaman. Hij heeft een schat aan ervaring die wij goed kunnen gebruiken en hij weet in zijn programma’s en activiteiten de mensen echt te raken.”