Thijs Zeeman confronteert stalkers nieuw tv-programma RTL5
Bron: RTL

Thijs Zeeman confronteert stalkers nieuw tv-programma RTL5

Geschreven door Pieter Jongsma

Thijs Zeeman gaat voor zijn eerste RTL5-programma stalkers converteren in het programma Zeeman Confronteert: Stalkers. In het programma Thijs het gesprek aan met daders die niet willen stoppen met herhaaldelijk lastigvallen en bedreigen van hun slachtoffers. 

Voor Thijs een bekende problematiek waarvoor hij in zijn nieuwe programma een nieuw podium biedt. In deze eerste programmareeks voor RTL wordt Thijs bijgestaan door zijn trouwe kompaan Nico van den Dries (privédetective en ex-marechaussee).

Thijs Zeeman: “Onder de noemer ‘Zeeman Confronteert’ zet ik confrontatie als gerechtvaardigd middel in om mensen die vastlopen te helpen met hun schrijnende problemen. Mijn team en ik behandelen bewust problematiek die wat ons betreft nog hoger op de politieke agenda zou moeten staan. Ik vind het belangrijk om in dit eerste seizoen, ‘Zeeman Confronteert: Stalkers’, het onderwerp stalking centraal te stellen omdat het materie is die me, zoals bekend, erg na aan het hart ligt. Dit probleem is vandaag de dag helaas relevanter dan ooit.”

Slachtoffers van stalking kunnen zich vanaf nu aanmelden voor‘Zeeman Confronteert: Stalkers via rtl.nl/zeemanconfronteert

Zeeman Confronteert: Stalkers is in het najaar van 2020 te zien bij RTL 5.