Vanavond op tv: Thijs Zeeman confronteert stalkers in RTL-programma
Bron: Talpa TV

Vanavond op tv: Thijs Zeeman confronteert stalkers in RTL-programma

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Thijs Zeeman is vanaf vanavond terug met een nieuwe RTL-programma waarin hij stalkers gaat confronteren. Eerder was Zeeman te zien met een soortgelijk programma bij SBS6. In het Zeeman confronteert stalkers gaat Thijs op een resultaatgerichte wijze stalkers confronteren met hun daden.

In Zeeman Confronteert: Stalkers gaat Zeeman het gesprek aan met stalkers die niet willen stoppen met het herhaaldelijk lastigvallen en bedreigen van hun doodsbange slachtoffers. Voor Thijs bekende problematiek waarvoor hij in zijn nieuwe programma een nieuw podium biedt. In deze eerste programmareeks voor RTL wordt Thijs bijgestaan door zijn trouwe kompaan Nico van den Dries (privédetective en ex-marechaussee). 

Thijs Zeeman: “Onder de noemer ‘Zeeman Confronteert’ zet ik confrontatie als gerechtvaardigd middel in om mensen die vastlopen te helpen met hun schrijnende problemen. Mijn team en ik behandelen bewust problematiek die wat ons betreft nog hoger op de politieke agenda zou moeten staan. Ik vind het belangrijk om in dit eerste seizoen, ‘Zeeman Confronteert: Stalkers’, het onderwerp stalking centraal te stellen omdat het materie is die me, zoals bekend, erg na aan het hart ligt. Dit probleem is vandaag de dag helaas relevanter dan ooit.”

Zeeman Confronteert: Stalkers, om 20.30 uur te zien bij RTL5.