Vanavond op tv: Renze Klamer terug met talkshow op prominent tijdstip
Bron: BNNVARA / Natalia van der Zalm

Vanavond op tv: Renze Klamer terug met talkshow op prominent tijdstip

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Renze Klamer keert vanavond terug op televisie met het tweede seizoen van zijn praatprogramma Op Vrijdag. Na het succesvolle eerste seizoen van de talkshow Laat op Vrijdag, dat afgelopen voorjaar elke vrijdag na middernacht te zien was op NPO 1, is Renze vanaf vanavond terug op prime time.

"Het eerste seizoen van Laat op Vrijdag was een feestje om te maken", zegt Renze. In het programma laten gasten een andere kant van zichzelf zien. Ze delen grappige anekdotes, maar ook mooie kwetsbare verhalen. "Ik heb veel gelachen. Ik kan niet wachten om weer te beginnen!", aldus de talkshowhost.

In het programma Op Vrijdag staan opnieuw elke week twee bekende hoofdgasten centraal, die samen een verrassende combinatie vormen. De gasten praten over hun guilty pleasures, delen hun verborgen talenten en er is ruimte om een spelletje te spelen. Het programma gaat voorbij aan de actualiteit.

In de komende afleveringen zijn onder anderen VVD-politicus Klaas Dijkhoff, Op1-presentatrice Giovanca Ostiana, realityster Britt Dekker, rapper Bizzey, tv-presentator Joris Linssen, cabaretier Jandino Asporaat en zangeres Romy Monteiro te gast bij Renze Klamer.

Op Vrijdag is vanaf vanavond wekelijks om 21:25 uur te zien op NPO 1.