Vakantieparkmiljonair Peter Gillis krijgt realityserie bij SBS6
Bron: Talpa / Wessel de Groot

Vakantieparkmiljonair Peter Gillis krijgt realityserie bij SBS6

Geschreven door Daniël Schalk

SBS6 geeft de Brabantse selfmade miljonair Peter Gillis een eigen realityserie. Als eigenaar van De Oostappen Groep Vakantieparken zwaait Gillis de scepter over tien vakantieparken. SBS6 laat vanaf vrijdag 21 augustus het reilen en zeilen zien van de familie in hun vakantieparken in tijden van de coronacrisis.

De serie heet Familie Gillis: Massa is Kassa, een verwijzing naar Peter’s motto: ‘Massa is kassa’, want aan de verkoop van vier frikandellen heb je niets, maar als je er 400.000 verkoopt dan wordt het leuk. Slim ondernemen heeft Peter gebracht waar hij nu is met een geschat vermogen van ruim 85 miljoen euro.

De coronacrisis is inmiddels een paar maanden onderweg en langzamerhand worden de maatregelen versoepeld. Nog een paar dagen en dan gaan ze weer open, dus is het alle hens aan dek voor de familie en hun vaste werknemers. De parken moeten in gereedheid worden gebracht voor de heropening.

Zendermanager René Oosterman is verheugd met het bijzondere inkijkje van de familie Gillis. “Peter Gillis is een zeer succesvolle ondernemer die de kijker een blik in zijn privéleven en de manier waarop hij zaken doet gunt. Extreem rijk, maar tegelijkertijd een gewone Nederlander”, zegt de SBS6-baas over de tv-show

Familie Gillis: Massa is Kassa is vanaf vrijdag 21 augustus om 21:30 uur te zien bij SBS6.