Tweede seizoen voor hitserie Outer Banks
Bron: Netflix

Tweede seizoen voor hitserie Outer Banks

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De Netflix-serie Outer Banks krijgt een tweede seizoen. Dat heeft de cast van de serie laten weten via social media. Het eerste seizoen van de serie is pas sinds afgelopen april te zien bij Netflix. Toch is de serie nu al een enorme hit.

In Outer Banks gaat John B, gespeeld door acteur Chase Stokes, samen met zijn drie beste vrienden op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning. 

De cast van de serie met onder andere John B (Chase Stokes ), Sarah Cameron (Madelyn Cline), Kie (Madison Bailey), Pope (Jonathan Daviss), JJ (Rudy Pankow), Topper (Austin North), Rafe (Drew Starkey), Kelce (Deion Smith) en Ward Cameron (Charles Esten) keren allemaal terug in het tweede seizoen.

Ook maakte Netflix een kleine hint bekend. 'we zien jullie weer in de Bahama's', wat Netflix daarmee bedoelt is niet helemaal duidelijk. Mogelijk heeft het te maken met de opnamelocatie van de serie.

Het tweede seizoen zal nog wel even op zich laten wachten. Vanwege het coronavirus liggen vele opnames stil. Wanneer dus het tweede seizoen van Outer Banks te zien is is niet duidelijk.