‘Ferry Doedens definitief ontslagen bij GTST’
Bron: RTL

‘Ferry Doedens definitief ontslagen bij GTST’

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Acteur Ferry Doedens lijkt nu definitief te vertrekken bij de populaire RTL4-soap GTST.  De acteur is ontslagen bij GTST nu hij wederom de coronaregels heeft overtreden. Afgelopen weekend tijdens de Pride Amsterdam heeft hij zich wederom niet aan de coronaregels gehouden. Dat melde Shownieuws maandag op SBS6 op basis van verschillende bronnen. Naar verluidt is eind dit jaar zijn laatste draaidag.

EndemolShine bevestigt noch ontkent het ontslag van Ferry, die begin juni al op non-actief werd gezet door het overtreden van de coronaregels. “We werken met een protocol en we verwachten dat iedereen zich daaraan houdt. Op het moment dat dit niet gebeurt gaan we het gesprek daarover aan”, aldus de producent.

In 2015 werd Doedens ook al ontslagen bij de soap, toen bekend werd hij een drugsprobleem had. Vanwege zijn cocaïneverslaving kwam hij regelmatig te laat op de set. “Inderdaad heeft EndemolShine zich genoodzaakt gezien Ferry te ontslaan”, liet de producent van GTST toendertijd weten in een statement.