Karen Damen opent datingbureau voor nieuw tv-programma
Bron: VTM

Karen Damen opent datingbureau voor nieuw tv-programma

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Karen Damen helpt mensen met een beperking of stoornis met daten. In het nieuwe VTM-programma Cupido ofzo helpt Karen samen met presentatrice Ruth Beeckmans mensen met daten.  

Meer dan 50% van de mensen in deze situatie geeft aan dat ze zich regelmatig eenzaam voelen. Daarom openen Ruth Beeckmans en Karen Damen met Cupido Ofzo een uniek, tijdelijk datingbureau en organiseren ze samen met hun ploeg dates op maat. Ze zorgen ervoor dat de aanpak bij iedere single even uniek is als de single zelf en ze begeleiden de vrijgezellen bij hun eerste stappen in het daten.

Ruth Beeckmans en Karen Damen proberen enkele enthousiaste, innemende en leuke mensen die verlangen naar liefde met een grote L maar daarin gedwarsboomd worden door hun beperking of stoornis, te helpen bij hun zoektocht.

Karen Damen: “Het wordt een heel plezant en leerrijk avontuur. Het is superfijn om hier deel van uit te maken. Ik vind het hartverwarmend en interessant om deze toppers op pad te zetten en te begeleiden in zoiets moois als de liefde. Iets wat voor niemand evident is maar voor hen écht niet.”

Cupido ofzo is vanaf het najaar te zien bij VTM.