Vanavond op tv: Arjen Lubach start met laatste seizoen Zondag met Lubach
Bron: VPRO

Vanavond op tv: Arjen Lubach start met laatste seizoen Zondag met Lubach

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Cabaretier Arjen Lubach start vanavond met het laatste seizoen van Zondag met Lubach. Arjen maakte vrijdag bekend dat het twaalfde seizoen definitief het laatste seizoen wordt van het satirische VPRO-programma, waarin zeven dagen nieuws in dertig minuten satirisch wordt geremixt door Arjen Lubach.  

"Ja, dit wordt vooralsnog de laatste", zei Arjen in het gesprek met NOS Stories. "Weet je, ik ben nooit geneigd verder te denken dan een paar maanden. En ik vind het heel moeilijk om dingen definitief te zeggen. Maar het lijkt er wel op." Toch laat de VPRO weten in gesprek te zijn met Arjen over zijn toekomstplannen.

Toch laat de presentator weten niet te willen stoppen met televisie. "Maar ik denk dat de huidige vorm, dat ene half uur per week waarin - naast een paar actualiteiten - één groot thema centraal staat, tegen zijn grenzen aan loopt. Niet omdat we het niet meer zouden kunnen, maar omdat alles wat je in die vorm (man in pak achter desk doet nieuwslezer na en windt zich op met grapjes) brengt, hetzelfde gewicht krijgt."

All Stars & Zonen

Na Zondag met Lubach keert de legendarische dramaserie All Stars terug op televisie. In de nieuwe serie All Stars & Zonen zijn de voetballers uit de bioscoopfilm en serie van toen ouder geworden. Nu staan de achter de bar van de club of zijn ze penningmeester en zijn hun kinderen aan de bal. 

De cast van de nieuwe serie bestaat uit Danny de Munk, Soundos El Ahmadi, Peter Paul Muller, Tom van Kalmthout, Sarah Janneh, Kasper van Kooten, Isa Hoes, Yannick van de Velde, Hans Dagelet, Daniël Boissevain, Daphne Deckers, Raymi Sambo, Alidtcha Binazon, Samuel Vekeman en Thomas Acda.

Zondag met Lubach is vanavond om 21.20 uur te zien op NPO 3, met aansluitend All Stars & Zonen.