Danny Vera en Olga Zuiderhoek in nieuwe seizoen Volle Zalen
Bron: AVROTROS

Danny Vera en Olga Zuiderhoek in nieuwe seizoen Volle Zalen

Geschreven door Pieter Jongsma

Danny Vera, Olga Zuiderhoek, Hans Kesting, Jenny Arean en Hans Dorrestijn zijn te zien in een nieuw seizoen Volle Zalen. Door het coronavirus blijven ze zalen leeg maar toch komt presentator Cornald Maas met een nieuw seizoen.  

In het vijfde seizoen van Volle Zalen worden wederom theaterpersoonlijkheden tijdens een belangrijke fase in hun leven gevolgd. In aflevering één staat Danny Vera (43) centraal. 2020 zou zijn jaar worden. De populaire Zeeuwse singer-songwriter stond na zijn megahit Roller Coaster op menig festival prominent geprogrammeerd. Corona besliste anders, maar Vera zit bepaald niet in zak en as, zo blijkt uit deze aflevering.

"Deze en andere verhalen maken de serie urgent, persoonlijk en ontroerend,” aldus Cornald Maas. “De zes afleveringen laten zien wat het voor deze podiumkunstenaars betekent dat ze niet meer voor volle zalen kunnen optreden, maar ook - terwijl ze de balans opmaken van hun carrières en levens - wat het hun aan inspiratie biedt - en dat is ook troostrijk.”

Volle Zalen, vanaf dinsdag 13 oktober om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 2