Ontmaskerd: Verklapt Wikipedia wéér de identiteit van een karakter?
Bron: RTL

Ontmaskerd: Verklapt Wikipedia wéér de identiteit van een karakter?

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De vijfde aflevering van The Masked Singer zit er op. Ernst Daniël Smid en Mattie Valk zijn ontmaskerd, maar op Twitter buigen tv-kijkers zich over de ware identiteiten van de andere karakters. Wij verzamelen iedere vrijdagavond jullie theorieën over de gemaskerde sterren.

Blablabla, chocoladevla

De Panter is voor veel tv-kijkers nog een groot mysterie, net als voor de twee panels. Alle namen hebben inmiddels de revue gepasseerd, van Fajah Lourens tot Fred van Leer.

Eén naam die wel steeds terugkomt is die van modeonderneemster Nikkie Plessen, vanwege de hint ‘Blablabla’. Of is het misschien haar imitator Elise Schaap?

Is Quinty de vlinder?

De Quinty-meter staat inmiddels op twee, want Loretta liet de naam van haar Koffietijd-collega bij de Vlinder wéér vallen. Zal het dan toch zo zijn?

What does the Vos say

Al weken wordt bij de Vos de naam van Nance genoemd. Dit leek bevestigt te worden met de hint ‘24/7’, totdat de Vos zei nog nooit een programma te hebben gepresenteerd. Terug bij af.

Fake News - Part 2

En wéér lijkt Wikipedia de identiteit van een van de karakters te verklappen. Vorige week Samantha Steenwijk als de Kameleon, nu gebeurt hetzelfde met de Aap...

Nederland lijkt over de Aap in ieder geval eensgezind te zijn. Dit kan namelijk niemand anders zijn dan Famke Louise, hoewel sommige hints ook lijken te wijzen naar Bibi ‘kabouter’ Breijman.

Word lid van onze Facebook-groep en deel jouw theorieën over The Masked Singer.