Ontmaskerd: De Quinty-meter stijgt maar door, zou het dan tóch?
Bron: RTL

Ontmaskerd: De Quinty-meter stijgt maar door, zou het dan tóch?

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De zesde aflevering van The Masked Singer zit er op. Famke Louise en Joris Linssen zijn ontmaskerd, maar op Twitter buigen tv-kijkers zich over de ware identiteiten van de andere karakters. Wij verzamelen iedere vrijdagavond jullie theorieën over de gemaskerde sterren.

Ademnood

Veel namen hebben de revue al gepasseerd, maar we lijken éindelijk warm te zitten bij de Vlinder. Wijzen de hints naar… Babette van Veen?

Gabbers

Er is geen twijfel meer mogelijk over de identiteit van de Zebra. Dit is natuurlijk niemand minder dan cabaretier Najib Amhali!

Neem de hint ‘Gabbers’, verwijzend naar de cabaretgroep die Najib samen met Ali B, Martijn Koning en Roué Verveer vormt. Het is duidelijk.

Moeder, ik wil bij de revue

Over de ware identiteit van de Vos wordt nog druk gespeculeerd. Vanavond dook er een nieuwe naam op, die nog weleens kan kloppen ook…

Het lijkt er met de hints van vanavond in ieder geval op dat we het moeten zoeken in de musical-hoek. Het zou ook zomaar eens Brigitte Heitzer kunnen zijn.

Wie de jas past…

Ook over Neptunes is er geen twijfel meer mogelijk. De nieuwste hint wijst ook weer naar Jan Dulles. Er hingen drie jassen, verwijzend naar de 3J’s?

Is het toch Koffietijd?

De Quinty-meter staat inmiddels op 3! Krijgt Loretta dan toch gelijk, want de hints bij de Panter lijken toch naar Quinty te wijzen. Het zal toch niet…

Of is het Nikkie Plessen? Eerder vanavond deed Nikkie bij Boulevard wel erg verdacht toen presentator Eddy Zoëy haar confronteerde met deze vraag.

I Can Hear Your Voice

En tot slot. Ook over de Kameleon is geen twijfel meer mogelijk. Al weken wordt Samantha Steenwijk genoemd en dat lijkt vanavond te zijn bevestigd.

Word lid van onze Facebook-groep en deel jouw theorieën over The Masked Singer.