Olcay Gulsen nieuwe presentator SBS6-programma Gestalkt
Bron: Talpa TV

Olcay Gulsen nieuwe presentator SBS6-programma Gestalkt

Geschreven door Pieter Jongsma

Olcay Gulsen gaat het nieuwe seizoen van het SBS6-programma Gestalkt presenteren. Dat maakte Gulsen zondagavond bekend in Shownieuws. Na zeven seizoenen krijgt het programma een nieuwe presentator. 

Thijs Zeeman maakte de overstap naar RTL, waar hij binnenkort start met een soortgelijk programma. De klus is voor vele een verassing. “Ik ga Gestalkt doen. Ja, veel mensen reageren verbaasd inderdaad, omdat het natuurlijk een programma is dat al jaren succesvol bij SBS 6 te zien is en vaak door heel grote mannen wordt gepresenteerd. Nu mag ik het stokje overnemen.”

Gulsen heeft niet zichzelf aangeboden. “Ik ben hiervoor gevraagd, maar had nog geen zin nodig van de producent om ja te zeggen, want hier zitten echt alle elementen in die ik heel mooi vind. Het is een maatschappelijk belangrijk onderwerp: stalking is nog steeds een groot probleem waar vaak geen oplossing voor is.”

In het programma worden mensen geholpen die alst hebeben van een stalker. Samen met slachtoffer wordt er gezocht naar zoveel mogelijk bewijs om die vervolgens te confronteren. Wanneer het eerste seizoen met Olcay Gulsen te zien is nog niet duidelijk.