Vanavond op tv: BN'ers gaan op zeiljacht in SBS6-programma
Bron: Talpa TV

Vanavond op tv: BN'ers gaan op zeiljacht in SBS6-programma

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Imanuelle Grives, Victor Reinier en Marco Kroon zijn vanavond te zien in het nieuwe SBS6-programma Alle hens aan dek. Ook Rintje Ritsma en Caroline van Eeden gaan onder leiding van de voormalig Volvo Ocean Race schipper en vijfvoudig wereldkampioen, Hans Bouscholte, varen ze vrijwel allen zonder noemenswaardige zeilervaring de Noordelijke Oceaan route. 

Drie weken lang trotseert de groep de uitdagingen waar de zee hen voor stelt: metershoge golven, storm, zeeziekte, windstilte, kou en uitputting. De onervaren zeelieden moeten als team samenwerken om de gevaren van de zee te trotseren en de andere kant van de oceaan heelhuids zien te bereiken.

Wekenlang zitten de BN'ers op een raceship. Ze verblijven daar zonder het alledaags gemak dat de cast gewend is, zonder land in zicht, zonder bereik van de mobiele telefoons en zonder het vertrouwde thuisfront. De uitdagende route die de groep aflegt voert van Las Palmas door de Atlantische Oceaan, Ierse Zee en het Kanaal naar Nederland als eindbestemming. 

Het Sinterklaasjournaal
Dieuwertje Blok keert vanavond terug met Het Sinterklaasjournaal, vanwege het coronavirus zien de uitzendingen er andere uit van voorheen. Toch doet NPO Zapp vanavond uitgebreid verslag van de intocht en komst van Sinterklaas naar Nederland. Vanwege het coronavirus is er dit jaar geen landelijke intocht waar publiek aanwezig mag zijn. De organisatie besloot daarop de intocht al van te voren op te nemen zonder publiek.

Alle hens aan dek, vanavond om 20.30 uur bij SBS6.
Het Sinterklaasjournaal vanavond om 18.00 uur op NPO 3.