Vanavond op tv: Linda de Mol ontvangt Mark Rutte in eerste Linda’s Wintermaand
Bron: Talpa

Vanavond op tv: Linda de Mol ontvangt Mark Rutte in eerste Linda’s Wintermaand

Geschreven door Daniël Schalk

Linda de Mol start vanavond met haar nieuwe talkshow Linda’s Wintermaand, de wintervariant van haar vroegere RTL4-show Linda’s Zomerweek. Voor de eerste aflevering heeft Linda een topgast gestrikt, namelijk minister-president Mark Rutte. Samen met Floortje Dessing is Rutte vanavond te gast.

In de Wintermaand blikt Linda met haar gasten, onder wie Martien Meiland en André Hazes, terug op het jaar 2020. “Het is heel fijn om aan het einde van het jaar met mensen te praten voor wie het een bepalend jaar is geweest en terug te kijken op wat er allemaal is gebeurd”, zei de presentatrice eerder.

Ook Natacha Harlequin en Matthijs van Nieuwkerk komen langs. “Het is een prettig soort slow tv, en doet denken aan de goeie gesprekken die kunnen ontstaan aan de keukentafel met vrienden, met een fles wijn”, zegt Linda. Huisband Mell & Vintage Future speelt elke week de favoriete liedjes van de gasten.

Linda’s Wintermaand is vanaf vanavond, iedere zondag in december, om 20:00 uur te zien bij SBS6. De uitzendingen zijn daarna terug te luisteren als podcast op LINDA.nl.