Marco Borsato doet exclusief zijn verhaal bij Linda de Mol
Bron: Talpa

Marco Borsato doet exclusief zijn verhaal bij Linda de Mol

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Marco Borsato doet vanavond exclusief zijn verhaal bij Linda de Mol. Marco schuift aan in een speciale aflevering van Linda's Wintermaand.  Op de bank bij Linda vertelt hij over wat er het afgelopen jaar met hem is gebeurd. Aan bod komen onder meer de zware periode van zijn burn-out, de scheiding van Leontine en het effect daarvan op zijn leven. 

Ook blikt Marco met Linda vooruit op de toekomst en bespreken ze waar hij op hoopt en wat hij verwacht. Het bijzondere gesprek van deze speciale editie vindt plaats vanuit de A'DAM Toren in Amsterdam-Noord met een prachtig uitzicht over de hoofdstad. 

Linda de Mol is blij met de komst van Marco. “Marco stond vorig jaar al hoog op mijn gasten-verlanglijstje dus ik ben heel blij dat het er nu toch van gaat komen. We kennen elkaar al ontzettend lang, ik denk al meer dan dertig jaar. Marco heeft een ongelooflijk zwaar, bewogen en misschien wel levensbepalend jaar achter de rug, waar ik alle tijd voor wil nemen. Hij is dan ook de enige gast in deze special van de Wintermaand.”

Linda's Wintermaand Special: Marco Borsato vanavond om 20.00 uur op SBS6.