SBS6 zet André van der Toorn op straat
Bron: Talpa TV

SBS6 zet André van der Toorn op straat

Geschreven door Pieter Jongsma

Programmamaker André van der Toorn stopt na 20 jaar bij SBS6, de zender zet hem op straat. Zo maakte Talpa Network vrijdag bekend. Van der Toorn presenteerde de afgelopen jaren  naast Wegmisbruikers, Onze Center, Verboden in te rijden, Reportage, De gevaarlijkste Wegen van Nederland en De Alarmcentrale voor SBS6.

“Door wijzigingen in de programmatische koers van de zender en het stoppen van onder andere het programma Wegmisbruikers, verlaat hij na 20 jaar SBS 6”, laat Talpa Network weten.

Momenteel zijn bij SBS6 herhalingen te zien van Wegmisbruikers, vanwege het coronavirus kunnen er geen nieuwe uitzendingen worden gemaakt. Toch kijkt André terug op een geweldige tijd bij de tv-zender. “Ik heb een fantastische tijd gehad bij SBS6. Er is me altijd veel ruimte gegeven om mijn creativiteit in te zetten in een brede range programma’s. Daarbij heb ik constant met leuke, goede collega’s en producenten mogen werken.”

Marco Louwerens, directeur Televisie van Talpa Network, voegt daar aan toe: “Wij bedanken André voor de meer dan prettige samenwerking en voor alle bijzondere programma’s die hij onze zender heeft gebracht. Ik wens hem heel veel succes bij alles wat hij straks gaat ondernemen.”