Kim-Lian van der Meij in familieshow Popster! met André van Duin

Kim-Lian van der Meij in familieshow Popster! met André van Duin

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Vorige week maakte John de Mol bij de SBS presentatie 2015 bekend dat Popster! -een gloednieuwe familieshow met poppenacts- er daadwerkelijk gaat komen. Ook kon hij verklappen dat André van Duin met een nieuw typetje een rol krijgt in het nieuwe SBS6 programma.

Hoewel het er eerder op leek dat Beau van Erven Dorens de poppenshow gaat presenteren, is nu bekend dat de presentatie uiteindelijk gedaan wordt door Kim-Lian van der Meij. Er wordt nog gezocht naar een deskundige jury. Popster! is vanaf voorjaar 2015 wekelijks te zien bij SBS6.

Popster!
In de SBS6-show Popster! gaat het erom wie de leukste, opvallendste en meest originele poppenact kan bedenken. Alle soorten poppen zijn welkom: handpoppen, vingerpoppen, poppen op een stokje, marionetten: niets is te gek. Heel Nederland kan meedoen, dat mag ook met een sok met twee knopen erop. Het enige dat de deelnemers, naast een (zelfgemaakte) pop, nodig hebben is een leuke act. In Popster! wordt gezongen, gedanst en gelachen.

Niemand minder dan André van Duin zal als poppendokter de deelnemers én de poppen het hemd van het lijf vragen. Toen Van Duin hoorde dat SBS6 bezig was met dit programma nam hij direct contact op met John de Mol. Over zijn nieuwe typetje verklapt Andre van Duin: “Als poppendokter hoop ik dat de poppen gezond genoeg zijn om mee te kunnen doen.”

Met de toevoeging van André van Duin aan het programma Popster! is er gekozen voor een vrouwelijke presentator. Kim-Lian van der Meij kijkt enorm uit naar haar nieuwe presentatieklus: “Ik ben vanaf het begin razend enthousiast geweest over de komst van het programma Popster! Mede door mijn theaterachtergrond en fascinatie voor The Muppetshow, kan ik niet wachten om deel uit te maken van deze heerlijke familieshow waarin de poppen en poppenspelers ons laten lachen en versteld doen staan. De samenwerking met André van Duin is iets waar ik bijzonder naar uitkijk! Ik hoop dat ik het ‘droog’ kan houden - van het lachen.”

Popster!
Voorjaar 2015, wekelijks bij SBS6

Bekijk Popster op TVblik.nl/popster