Goedemorgen Nederland ook in de kerstvakantie te zien
Bron: Screenshot YouTube

Goedemorgen Nederland ook in de kerstvakantie te zien

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De talkshow Goedemorgen Nederland van WNL dat dagelijks te zien is op NPO1, is vanwege het coronavirus de hele kerstvakantie te zien. Dat heeft de NPO dinsdag laten weten. 

Vanwege de nieuwe lockdown heeft de NPO de programmering aangepast. Zo is ook de talkshow Op1 nog extra lang te zien. Daarnaast gaat de Top2000 en Serious Request in aangepaste vorm door. Daarnaast is er op de radiozenders van de NPO extra aandacht voor het coronavirus.

Shula Rijxman, bestuursvoorzitter van de NPO: "Dit is een uitzonderlijke tijd met uitzonderlijke maatregelen, die vragen om een extra inspanning van iedereen. Niet alleen van de teams van The Lifeline en de Top 2000, maar van álle medewerkers van de Publieke Omroep. We gaan langer door met Op 1 en Goedemorgen Nederland zodat we van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat nieuws en duiding kunnen blijven brengen.”

Volgens Rijxman staan Nederlanders bekend om hun veerkracht en samenwerking: “En vanuit die basisgedachte brengen wij Nederland juist de komende weken een programmering vol informatie en ontspanning, die we zullen aanvullen waar en wanneer het kan.”