'Sven Kockelmann gaat talkshow Op1 presenteren'
Bron: Stijn Ghijsen

'Sven Kockelmann gaat talkshow Op1 presenteren'

Geschreven door Pieter Jongsma

Journalist Sven Kockelmann gaat alsnog de talkshow Op1 presenteren. Dat zou hij samen met Talitha Muusse gaan doen, dat melden bronnen aan RTL Boulevard. Het nieuwe duo zou de talkshow op zondag gaan presenteren, dat dit jaar terugkeert. 

 “Er komt een nieuw presentatieduo aan voor Op1. We hebben uit zeer betrouwbare bronnen vernomen dat Sven Kockelmann en Talitha Muusse binnenkort de zondag voor hun rekening gaan nemen”, aldus Boulevard.

Volgens RTL Boulevard wilt KRO-NCRV niks kwijt over de nieuwe klus van Sven. “De KRO-NCRV wil daar nog niets over kwijt. Talitha hebben we kort gesproken, die lacht het een klein beetje weg, maar kan het ook niet ontkennen. Sven was niet bereikbaar voor commentaar.”

Eerder waren tv-critici al verbaast dat Sven geen onderdeel is van Op1. De NPO hielt zijn aanstelling tegen omver hij niet likeable genoeg zou zijn. “Ik denk dat ik tweeënhalve minuut op een lijstje stond, maar de leiding van de NPO vindt mij niet likeable genoeg, heb ik teruggehoord”, liet Sven eerder weten.