De driehoeksverhouding van Henk Visser: voor wie gaat hij kiezen?
Bron: RTL / Geert de Lange

De driehoeksverhouding van Henk Visser: voor wie gaat hij kiezen?

Geschreven door Laatste update:

Henk Visser heeft al een tijdje te maken met een driehoeksverhouding samen met Laura en Lidya. Henk was verliefd op Laura, Laura niet op hem. Henk is nu met Lidya, maar Laura blijkt toch gevoelens voor Henk te hebben en blijft in Henks hoofd hangen. Wie gaat er uiteindelijk met Henk vandoor? Voor wie kiest hij? 

Wat is eraan voorafgegaan?

Toen Henk de serie inkwam kreeg hij al redelijk snel contact met Laura. De twee vallen beide onder de wat oudere personages in de serie en trekken steeds meer met elkaar op. Henk krijgt op een gegeven moment zelfs gevoelens voor Laura en denkt zeker te weten dat dit wederzijds is. Wanneer Henk aan Laura toegeeft dat hij haar leuk vindt, schrikt Laura daarvan. Laura wil het niet en ontkent haar gevoelens voor Henk. Wij als kijker weten wel beter, Laura lijkt Henk namelijk best leuk te vinden. Omdat ze geen relatie wilt, probeert ze Henk aan Lidya te koppelen. Na een paar pogingen lukt dit, waardoor Henk en Lidya op dit moment (nog) een stel zijn in de serie. 

Vergelijkbare situaties

Dit soort situaties zijn niet nieuw voor GTST. Denk maar eens aan de verhouding tussen Nina, Noud en Wiet. Terwijl Nina en Noud een relatie hadden, was Wiet verliefd op Noud. Wiet is zelfs erg ver gegaan om Noud voor haar te winnen. Weet je nog dat ze op de bruiloft van Nina en Noud probeerde Nina neer te schieten? Een meer recente situatie is natuurlijk de affaire van Nina met Daan. Ook Nina kreeg hier verschillende keren te maken met de keuze tussen twee mannen. 

Hoe gaat het nu verder? 

Laura heeft een tijdje geleden aangegeven dat zij toch gevoelens voor Henk heeft (dat wisten wij natuurlijk al lang). Het leek er even op dat Lidya en Henk wel bij elkaar zouden blijven, ondanks de bekentenis van Laura, maar dat is nu toch de vraag. Je kunt aan Henk zien dat hij zich irriteert aan Lidya en meer naar Laura trekt. Zullen ze dan uiteindelijk toch bij elkaar komen? Henk moet toch een keer een keuze gaan maken.