Hannelore Zwitserlood vertrekt bij Radio 538
Bron: 538

Hannelore Zwitserlood vertrekt bij Radio 538

Geschreven door Pieter Jongsma

Hannelore Zwitserlood stopt bij Radio 538, ze is deze week voor het laatst te horen op de zender. Zwitserlood laat weten dat het haar eigen keus is om te stoppen bij de zender, toch werd voor het weekend al bekend dat ze mogelijk aan de kant zou worden gezet.

Ze maakte het nieuws vanochtend zelf bekend in de ochtendshow met Frank Dane op Radio 538.  “Helaas heb ik besloten om de 538-ochtendshow te gaan verlaten. We begonnen bijna 2,5 jaar geleden en toen heb ik al gewaarschuwd dat ik graag met veel verschillende dingen tegelijk bezig ben (én ik had al gewaarschuwd voor mijn ochtendhumeur ;-)).”

Ze vervolgt: “Maar een ochtendshow verdient honderd procent focus en ik voel dat het tijd is om verder te gaan. Soms moet je loslaten om te kunnen groeien, en dat valt me zwaar, want ik ben echt enorm van deze mannen gaan houden… Dat deed ik al voor deze show, want we kenden elkaar al, maar na 2,5 jaar met elkaar wakker worden en alles met elkaar delen, voelen jullie echt als familie.”

Eerder vertrok Hannelore al bij ze radiozender, toen maakte ze de stap naar het tv-programma 5 Uur Live. Waar ze maar voor korte tijd te zien was als sidekick. Wat ze nu gaat doen is niet helemaal duidelijk laat ze weten. “Ik ga een volgende stap zetten. Ik weet nog niet precies wat er op mijn pad zal komen. Je moet eerst ruimte maken voordat er plek is voor wat nieuws. De komende periode ga ik meer tijd en energie steken in mijn podcast, in mijn sportvlogs, ik ga columns schrijven, commercials en voice-overs inspreken én lekker bijslapen.”