Fresia Cousiño Arias langer te zien bij ESPN
Bron: ESPN

Fresia Cousiño Arias langer te zien bij ESPN

Geschreven door Pieter Jongsma

Fresia Cousiño Arias is langer te zien bij sportzender ESPN. Dat heeft het bedrijf zondag laten weten. Cousiño Arias is met ingang vanaf het nieuwe seizoen te zien in het programma Goedemorgen Eredivisie. Ze gaat het samen afwisselen met Milan van Dongen. 

"ESPN heeft mij vanaf het begin het gevoel gegeven een plan te hebben en te investeren in mijn ontwikkeling", zegt de 30-jarige Cousiño Arias over haar contractverlenging. "Langer blijven was dus een no-brainer. Ook omdat we hier simpelweg het mooiste sportaanbod hebben, met het Nederlandse clubvoetbal van de mannen én vrouwen."

Eerder dit jaar werd al bekend dat ESPN ook langer doorgaat met Hans Kraay Jr., vaste gast in Goedemorgen Eredivisie. ESPN kan zo met het vertrouwde team verder bouwen aan het zondagochtendprogramma en de overige uitzendingen waarin Kraay Jr. en Cousiño Arias te zien zijn.

Rob Labree, Director Programming & Production bij ESPN, ziet een win-win-situatie: "Fresia gaat als een speer en door haar aan het studioteam van 'Goedemorgen Eredivisie' toe te voegen, kan zij de logische volgende stap zetten als presentator. Daarnaast krijgt Milan hierdoor de ruimte om vaker verslag te doen vanuit de stadions en regelmatig de presentatie van 'Dit Was Het Weekend' op zich te nemen."