The Streamers geven afscheidsconcert in De Kuip
Bron: Bart Heemskerk

The Streamers geven afscheidsconcert in De Kuip

Geschreven door Pieter Jongsma

The Streams komen zaterdag 29 mei live vanuit de Kuip in Rotterdam. De in korte tijd legendarische band The Streamers stopt ermee en geven een laatste concert in de Rotterdamse Kuip. De band gaat tegen alle gewoontes in niet uit elkaar omdat er ruzie is, ze willen stoppen op het hoogtepunt en kijken uit naar optredens voor publiek.

De laatste show zal opnieuw te volgen zijn via een gratis livestream waarbij kijkers vriendelijk wordt gevraagd om een bedrag naar keuze achter te laten in de fooienpot. De opbrengst daarvan komt volledig ten goede aan de artiesten die belangeloos optreden en de makers van het evenement. 

Begin maart kondigden Guus Meeuwis, Rolf Sanchez, Kraantje Pappie, VanVelzen, Suzan & Freek, Paul de Munnik, Typhoon, Thomas Acda, Diggy Dex, Nick & Simon, Maan, Danny Vera, Miss Montreal, Snelle, André Hazes, Armin van Buuren, Paul de Leeuw en manager Frank Lammers aan een gelegenheidsband te beginnen met als doel Nederland leuke avonden te bezorgen tijdens de lockdown periode.