Grote artiesten vormen vanavond gelegenheidsband The Streamers
Bron: The Streamers

Grote artiesten vormen vanavond gelegenheidsband The Streamers

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Vanavond kunnen we weer genieten van een livestream zoals De Vrienden van Amstel LIVE! en Een Rondje Hazes. Dit keer heet het The Streamers, een speciale gelegenheidsband met grote artiesten als Guus Meeuwis, Davina Michelle en Diggy Dex. Ze zeggen dat de band is samengesteld door de manager Frank Lammers.

De band zal in elk geval bestaan uit Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Typhoon, Davina Michelle, Rolf Sanchez, Nick & Simon, Van Velzen, Suzan & Freek, Thomas Acda, Paul de Munnik, Paul de Leeuw, Maan, Snelle en Diggy Dex. Vanavond zullen ze voor het eerst samen optreden via een gratis livestream vanuit het koninklijk Theater Carré in Amsterdam. 

Het doel van The Streamers is om Nederland op een gezellige zaterdagavond te trakteren. Guus meeuwis zegt hierbij: ‘De aanleiding was simpel en historisch tegelijk. We vinden het leuk om met elkaar muziek te maken en we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Het idee was daarom snel geboren, we beginnen samen een band. De enige en grootste gelegenheidsband van Nederland. Een band die nooit zal spelen voor publiek, maar die wel op tour gaat! Een band met vrienden die maar een ding wil en dat is mensen blij maken. Een band die voorruit kijkt in plaats van achterom. Een band die verrast en verbaast.’

Kraantje Pappie voegt er nog aan toe: ‘Kijkers kunnen meer dan twee uur durende show tegemoet zien waarin we vooraal veel gezelligheid naar de woonkamers zullen brengen. We gaan voor dansende mensen op de bank, mini polonaises en trillende ramen van het meezingen. Er is een prachtig decor ontwikkeld voor de band waarin iedereen veilig kan optreden. We hebben echt ontzettend veel zin om weer een avondje lol met elkaar te maken!’

De livestream begint vanavond om 20.30 uur. Vanaf 19.30 uur gaan de virtuele deuren open voor de inloop. Heb jij nog geen ticket? Deze kan je nog halen via de website thelivestreamers.nl. En dan kunnen we alleen nog maar zeggen veel plezier vanavond en geniet ervan!