Renze Klamer en Fidan Ekiz stoppen met De Vooravond
Bron: BNNVARA

Renze Klamer en Fidan Ekiz stoppen met De Vooravond

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Renze Klamer en Fidan Ekiz stoppen met de presentatie van de talkshow De vooravond. Vanaf maandag 30 augustus nemen Sophie Hilbrand en Khalid Kasem het stokje over. Dat heeft BNNVARA laten weten.

"Na twee seizoenen hebben we besloten te stoppen met de presentatie door Renze Klamer en Fidan Ekiz. Zij zijn als duo met in elkaar in het diepe gesprongen, vulden elkaar goed aan en hebben het programma een eigen karakter gegeven.", laat Gert-Jan Hox, Directeur Content van BNNVARA weten. 

Volgens de omroep mist het programma de urgentie die ze zoeken. "Daar zal met een andere invulling en met de afwisselende presentatie door Sophie en Khalid, nog meer de focus op komen te liggen." Sophie en Khalid presenteren het programma afwisselend van elkaar, er wordt afgestapt van duo-presentatie. Sophie is nog tot en met 5 juli te zien in de talkshow Op1, naast Hugo Logtenberg.

BNNVARA is in gesprek met Renze en Fidan over de toekomst bij de omroep. "Renze en Fidan zijn allebei programmamakers die we vanwege hun passie, vakmanschap en lef heel graag behouden bij BNNVARA. We zijn met hen in gesprek over toekomstige programma's en projecten."