Jaïr Ferwerda bezoekt succesvolle ondernemers in het buitenland
Bron: William Rutten

Jaïr Ferwerda bezoekt succesvolle ondernemers in het buitenland

Geschreven door Pieter Jongsma

Presentator Jaïr Ferwerda gaat voor zijn eerste RTL4-programma naar het buitenland. In het programma Hai Society gaat hij op pad met vermogende Nederlanders in het buitenland.

Voor deze nieuwe serie reisde Jaïr het afgelopen jaar naar landgenoten in exclusieve oorden, zoals Saint-Tropez, Monaco, Curaçao en het luxueuze Vale do Lobe in Portugal. Jaïr portretteert en ontmoet grote ondernemers, paradijsvogels, pensionado’s en bon vivants die ons land hebben achter gelaten en het goede leven leiden.

Jaïr Ferwerda over zijn eerste eigen programma bij RTL: "Naast de politiek heb ik altijd een fascinatie gehad voor het societyleven. Ik liep al lang met het idee rond om welgestelde Nederlanders in het buitenland te volgen. Dankzij hun zakelijk succes hebben zij een leven vol luxe en geld en dus vrijheid. Dat levert natuurlijk mooie verhalen van bijzondere mensen op. Tegelijkertijd weten wij Nederlanders elkaar altijd te vinden in het buitenland en blijven we altijd onszelf. Ik vond het prachtig om mij even onder te dompelen in hun wereld.”

Hai Society, vanaf zondag 1 augustus om 21.30 uur bij RTL4.