Yasmin voorspelt de winnaars van Love Island: ‘Ik vind hún heel mooi samen’
Bron: RTL / Nick van Ormondt

Yasmin voorspelt de winnaars van Love Island: ‘Ik vind hún heel mooi samen’

Geschreven door Sandra van Duijvenvoorde

Yasmin verliet samen met Sarah en Deniz (die later weer terugkeerde) de villa van Love Island 2021. Het avontuur zat erop voor haar. In het begin vormde Yasmin een koppel met Joey, maar hun koppel hield helaas geen stand toen Casa Amor aanbrak. Wij vroegen Yasmin hoe ze haar tijd in de villa heeft ervaren en wat ze mee wil geven aan de andere islanders.

Hoe voelde het om de villa te moeten verlaten? Had je het aan zien komen?

Heel eerlijk, ik was opgelucht om de villa te mogen verlaten. Ik zag het aankomen en had daarom ook al van tevoren afscheid genomen van de productie en van de islanders die het meest dichtbij mij staan.

Je hebt in een koppel gezeten met Joey, wat vond je leuk aan hem?

Het leukste aan hem vond ik wel hoe goed en zorgzaam hij kan zijn voor vrouwen en simpelweg heel lief is.

Met wie van de islanders had jij de beste klik? Noem je top 3.

Ik vind het lastig om een top 3 neer te zetten, want ik ben met heel veel islanders heel close en ze betekenen allemaal de wereld voor mij. We zijn een hechte familia, maar als ik dan echt een antwoord moet geven dan zou het zijn: Nina, Rowenna & Esmee, omdat ik het aller langst met hun ben geweest. Van de mannen zonder mijn koppel te benoemen Deniz, Job & Morris.

Als jij een koppelpartner mocht kiezen tijdens de laatste her koppeling, wie had je dan gekozen?

Niemand, het was tijd voor mij om te gaan. Ik heb mijn rollercoaster gehad en kon mij ook niet meer openstellen voor iemand. Ik probeerde dat nog wel te doen om iedereen een eerlijke kans te kunnen geven.

Wat was voor jou het hoogtepunt in de villa? En wat het dieptepunt?

Hoogtepunt in de villa is mijn fantastische Love Island-familie. De klik die we meteen vanaf dag 1 met elkaar hadden. Het was een bij elkaar geraapt zooitje dat perfect bij elkaar paste. Ik heb zoveel lol gehad en zo hard gelachen met iedereen. Dieptepunt van de villa; Dat ik niet voor mezelf heb gekozen maar loyaal wilde blijven, aangezien ik dat heel belangrijk vind. Daarom heb ik iemand naar huis gestuurd (Justin). 

Wat zou je de andere Islanders willen meegeven?

Wat ik ze al vanaf dag 1 meegeef. Ga voor de liefde voor volle 100 procent en hou niet tegen. Blijf ten alle tijden jezelf en positief. Neem niks persoonlijk en get out of that comfort zone and the rainbow will shine!

Welk koppel heeft volgens jou de meeste kans om Love Island te winnen?

Dan ga ik voor Nina en Paulo ik vind hun heel mooi samen en gun het ze beide heel erg om dit mooie avontuur te winnen.

Wat vond je van je deelname aan Love Island? Was het wat je ervan verwacht had?

Ik vond mijn deelname fantastisch, een unieke kans om uit velen gekozen te zijn en ik heb er een hele familie bij. Het was tot een zekere hoogte wat ik ervan verwacht had. Ik had nooit verwacht dat ik ook zo veel negatieve reacties zou krijgen.

Niks missen van Love Island 2021? Word lid van onze Facebook-groep!