Splinter Chabot tekent contract bij AVROTROS
Bron: AVROTROS

Splinter Chabot tekent contract bij AVROTROS

Geschreven door Pieter Jongsma

Splinter Chabot heeft een tweejarig contract getekend bij AVROTROS. De programmamaker zal de aankomende jaren te zien zien zijn in verschillende programma's bij de omroep, zo laat AVROTROS weten. 

Splinter begint zijn nieuwe contractperiode met een speciaal project: Lieve SPLNTR!. Deze special, die volledig in het teken staat van Pride 2021, wordt op 7 augustus uitgezonden op NPO 3. Het succesvolle eerste seizoen van de talkshow SPLNTR! krijgt in het najaar een vervolg.

Bart Barnas, media directeur AVROTROS, is blij met de komst van Splinter Chabot: “We zijn ontzettend trots dat we Splinter voor twee jaar aan ons binden. Er liggen mooie programma's voor hem klaar, zoals het vervolg van het eerste seizoen SPLNTR!. Samen met Splinter gaan we kijken hoe we zijn zijn talent en creativiteit de ruimte kunnen geven in onze programmering.”

Splinter Chabot: “Uiteraard vind ik het een gigantische eer iets meer onderdeel te worden van de AVROTROS-familie. Een familie waar ik me thuis voel, een familie die met energie en ambitie naar plannen kijkt en dus ook een familie waarmee we prachtige programma’s gaan proberen te maken. Zin in de toekomst!”