Kijkers wijzen Arno Kantelberg in livestream aan als Mol
Bron: AVROTROS

Kijkers wijzen Arno Kantelberg in livestream aan als Mol

Geschreven door Daniël Schalk

Voor het eerst in de geschiedenis van Wie is de Mol? waren de kijkers van het programma vanavond onderdeel van een spel. Na de bekendmaking van de elf kandidaten mochten de kijkers van de livestream stemmen op wie zij verdenken als Mol. Degene met de minste stemmen, krijgt twee vrijstellingen.

In vijf minuten tijd werd er ruim 25.000 keer gestemd. Arno Kantelberg kreeg de meeste stemmen. Als de kijkers het goed hebben, gaat er in de finale 5000 euro in de pot. Als degene met de minste stemmen de Mol blijkt te zijn, gaat er 5000 euro uit te pot. Wie de minste stemmen heeft gekregen, is niet bekend.

“Dit is een historisch moment in de geschiedenis van Wie is de Mol? Voor het eerst in 22 jaar kijken jullie live mee naar de opnames van het programma”, vertelde presentator Rik van de Westelaken aan het begin van de livestream. De eerste spellen zijn al gespeeld. Daarbij hebben zij 1500 euro verdiend.

Vanavond startte om 20:30 uur op de website wieisdemol.nl/live een livestream, die afgelopen donderdag met een mysterieus filmpje op social media werd aangekondigd. Vanmorgen deelde Wie is de Mol? een nieuwe video op social media met de tekst: ‘Als eerste afvallen? Dat wil niemand. Help ze dan.”

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? start op zaterdag 1 januari 2022 op NPO 1. Niks missen én meepraten over Wie is de Mol? Word dan lid van onze Facebook-groep!