Dít is de groene drinkfles uit Wie is de Mol?

Dít is de groene drinkfles uit Wie is de Mol?

Geschreven door Redactie

De jacht op de Mol is weer geopend. Elf bekende Nederlanders hebben voor het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? hun koffers gepakt naar Albanië om daar op zoek te gaan naar de saboteur in hun midden. Wat in ieder geval mee is gegaan in hun koffer naar het warme Albanië is een eigen drinkfles van FLASKE.

Het deelnemersveld bestaat dit seizoen uit: Arno Kantelberg, Everon Jackson Hooi, Fresia Cousiño Arias, Glen Faria, Hila Noorzai, Kim-Lian van der Meij, Laetitia Gerards, Sahil Amar Aïssa, Suzanne Klemann, Thomas van Luyn en Welmoed Sijtsma. Iedere kandidaat heeft zijn of haar eigen fles van FLASKE.

Verborgen hint?

Het speculeren is al begonnen. Voor het eerst in de geschiedenis van Wie is de Mol? zijn de kandidaten al tijdens de opnames onthuld. In augustus 2021 stelden de kandidaten zich voor in een livestream, waarin de kijkers een vrijstelling mochten uitdelen aan de voor hen minst verdachte kandidaat. Arno Kantelberg kreeg maar liefst 25.000 stemmen en werd daarmee gelijk bestempeld als Mol.

In Wie is de Mol? is natuurlijk niets wat het lijkt… Misschien leidt de FLASKE-fles ons wel naar de Mol? Een mol hoeft namelijk bijna niks te drinken. Mollen eten voornamelijk regenwormen en de naam zegt het al: deze wormpjes bestaan voor ongeveer 80 procent uit water. Daarom hoeft een mol dus niet te drinken. Dat wordt dus goed in de gaten houden welke kandidaat zijn of haar fles het minst gebruikt.

Groene drinkfles

De 100 procent lekvrije drinkflessen van FLASKE zijn duurzaam (met andere woorden: groen, misschien ook een hint?) én gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor je drankjes tot 12 uur warm en tot 24 uur koud worden gehouden. De herbruikbare waterflessen met 1100+ 5 sterren reviews zijn er in verschillende kleuren en patronen, van strak matzwart tot levendig geel of bloemenprint. Daarnaast gaat er 10 procent van de jaarwinst van FLASKE naar de Plastic Soup Foundation.

Wil jij net als de Wie is de Mol?-kandidaten een FLASKE? Check de website flaske.com.