Vanavond op tv: Acht oud-Expeditieleden gaan opnieuw survivalstrijd aan
Bron: RTL / Tom Cornelissen

Vanavond op tv: Acht oud-Expeditieleden gaan opnieuw survivalstrijd aan

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Acht oud-deelnemers van Expeditie Robinson beginnen vanavond aan hun nieuwe expeditie. Anouk Maas, Do, JayJay Boske, Loek Peters, Loiza Lamers, Rob Geus, Saar Koningsberger en Wietze de Jager krijgen een tweede kans om Robinson te winnen. Zij nemen het op tegen de achttien nieuwe deelnemers.

Expeditie Robinson is dit seizoen niet één, maar twee keer per week op tv te zien. Elke donderdag is de strijd van de oud-Expeditieleden te zien en op zondag is de expeditie van de achttien nieuwe deelnemers te zien. Op een gegeven moment zullen de twee expedities samenkomen. Wanneer is niet bekend.

Het 21ste seizoen speelt zich vanwege de coronapandemie niet af op een tropisch eiland in Azië, maar in de ongerepte natuur van Kroatië. Expeditie Robinson is dit jaar opgenomen op het Kroatische eiland Dugi Otok. Naar de eerste aflevering keken afgelopen zondag gemiddeld 1.454.000 mensen op RTL4.

Expeditie Robinson is vanaf vanavond, iedere donderdag om 20:30 uur en zondag om 20:00 uur, te zien op RTL4. Niks missen van Expeditie Robinson? Word lid van onze Facebook-groep!