Vanavond op tv: Oud-deelnemers openen opnieuw de jacht op de Mol
Bron: AVROTROS

Vanavond op tv: Oud-deelnemers openen opnieuw de jacht op de Mol

Geschreven door Daniël Schalk

Tien oud-deelnemers van Wie is de Mol? krijgen vanavond de unieke mogelijkheid op een herkansing om de Mol te ontmaskeren. Vanwege het 20-jarig jubileum van het populaire tv-programma Wie is de Mol? openen tien nog onbekende oud-deelnemers in een jubileumseizoen opnieuw de jacht op de Mol.

Wie de tien kandidaten zijn, is nog de grote vraag. Vanavond wordt pas duidelijk welke oud-deelnemers in Toscane de kans op revanche krijgen. De afgelopen maanden is er druk gespeculeerd. De namen van Nikkie de Jager en Ron Boszhard worden veel genoemd, maar de bevestiging volgt vanavond.

Het jubileumseizoen speelt zich af in Toscane (Italië), waar de oorsprong van de Renaissance ligt. Renaissance betekent letterlijk ‘wedergeboorte’, dus de ideale regio voor 10 oud-deelnemers om met de wetenschap van hun eerdere deelname opnieuw jacht te maken op de grote saboteur in hun midden.

Molloten kunnen na iedere uitzending direct naar NPO 3 zappen voor de live-nabeschouwing MolTalk vanuit VondelCS in Amsterdam. Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg bespreken samen met verschillende oud-deelnemers de uitzendingen na en discussiëren over complotten en theorieën rond de Mol.

20 jaar Wie is de Mol? is vanaf vanavond, iedere zaterdag, om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1. Aansluitend is op NPO 3 de live-nabeschouwing MolTalk te zien.