Nieuwe vooravond SBS6 vanaf vanavond van start

Nieuwe vooravond SBS6 vanaf vanavond van start

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

SBS6 pakt dit najaar de vooravond aan,  vorige week zagen we dat de duopresentatie bij de vroege editie van Hart van Nederland terug is echter is dit alleen in de vooravond (19;00 uur) dit is mede om de nieuwe vooravond aan te pakken.

Vanaf vanavond gaan er 2 nieuwe programma's van start op de tv zender.

Ik Ook Van Jou
Vier generaties… Vier relaties… Ontelbaar veel man/vrouw situaties. Dat is waar het om draait in Ik ook van Jou, een nieuwe dagelijkse Nederlandse sketchshow die vanaf vanavond op de nieuwe vooravond van SBS6 te zien is. Ik ook van Jou neemt de kijker mee de huiskamers in van vier verschillende generaties. Hoe verhouden man/vrouw relaties zich anno 2013 tot elkaar?

Vier stellen in verschillende fases van hun leven. Jong, verliefd en samenwonend, pas verhuisd met een baby, kind net de deur uit of juist gepensioneerd en continue samen. Allemaal situaties waarin de kijker zich zal herkennen of zich over zal verbazen. Ik ook van Jou is gebaseerd op het Franse Scènes de Ménages dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot de kijkcijferhit van de Franse zender M6. De eerste aflevering van Ik ook van Jou is vanavond 19.30 uur te zien bij SBS6.


The Biggest Loser Holland
Zestien deelnemers met overgewicht en allemaal hetzelfde doel: Afvallen. Dat is het uitgangspunt van The Biggest Loser Holland. De moeder der afvalprogramma’s komt naar Nederland, waarmee de grootste afvalrace van ons land gaat beginnen. De deelnemers worden van de buitenwereld afgezonderd en gaan de strijd aan met zichzelf en met elkaar over wie procentueel het meeste gewicht verliest.

De presentatie van The Biggest Loser Holland is in handen van Marlayne Sahupala. “Een prachtig programma om te presenteren” zegt Marlayne.“Ik weet uit ervaring hoe het voelt om te zwaar te zijn en ik ken de uitdaging om af te vallen. Het wordt een pittige tijd voor de deelnemers. Het doel is natuurlijk om gezonder te worden en eindelijk weer dingen te kunnen doen waar je jarenlang alleen maar van kon dromen”.

The Biggest Loser Holland is vanaf vanavond (20;00 uur)  iedere werkdag te zien bij SBS6.

 

Ik Ook Van Jou vanaf vanavond  iedere werkdag 19:30 uur SBS6
The Biggest Loser Holland