Afvallen en sketches in nieuwe vooravond SBS 6

Afvallen en sketches in nieuwe vooravond SBS 6

Geschreven door Pieter Jongsma

SBS 6 komt eind augustus met een nieuwe vooravond. Vaste waarden Hart van Nederland en Shownieuws blijven, terwijl de afvalstrijd The Biggest Loser en de sketch-serie Ik Ook Van Jou worden toegevoegd. Dat heeft SBS vandaag laten weten. SBS heeft veel vertrouwen in de augustusmaand, waarin het nieuwe tv-seizoen zal losbarsten. “In augustus doet SBS vele harten sneller kloppen met een groot aanbod van veel films, nieuwe programma’s en series“, aldus de zendergroep.

Alle ogen zullen gericht zijn op de nieuwe vooravond van SBS 6. The Biggest Loser wordt op dit moment gemaakt door Talpa en draait om mensen die gewicht proberen te verliezen. Ik Ook Van Jou is de Nederlandse versie van de Franse hit Scènes de Ménages.

Op prime time start SBS 6 in augustus met nieuwe seizoenen van Dokter Tinus en Waar Is De Mol. Ook kan de kijker eind augustus inschakelen op nieuwe afleveringen van de zondagtitels Wegmisbruikers en Red Mijn Vakantie.

Zusterzender Net5 gaat in de vooravond Masterchauf Australië uitzenden en komt vanaf 15 augustus met de verborgen camerashow Mobbed, waarin mensen worden verrast met flash mobs.

Veronica komt in augustus vooral met veel filmavonden. “En elke zondagavond is een driedubbele aflevering van Hawaii Five-0 te zien.”[Mediacourant]