Vanavond op tv: Linda de Mol deelt ton uit en zoekt de liefde van je leven
Bron: Talpa / William Rutten

Vanavond op tv: Linda de Mol deelt ton uit en zoekt de liefde van je leven

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Linda de Mol komt vanavond met een nieuwe datingshow waarin de kandidaten naast de liefde van je leven ook een ton kunnen winnen. De zondagavond blijft van Linda. De afgelopen weken was ze te zien met Miljoenenjacht en nu komt ze met een nieuwe datingshow. In elke aflevering van de Dating Quiz nemen drie vooraf gematchte koppels het tegen elkaar op.

De singles die een koppel vormen, hebben elkaar vóór de show al uitgebreid gesproken, maar nog niet gezien. Om die liefde een realistische kans te geven, daten de koppels vooraf - blind - met elkaar. Met wie ze uiteindelijk gematcht zijn, blijft een verrassing tot in de studio. Tijdens het spelen van de quiz kunnen ze elkaar niet zien, maar uiteraard wél horen.

Linda is enthousiast. “Het is een show waar je enorm vrolijk van wordt en ik denk dat daar behoefte aan is in deze best sombere tijden. Het is zo leuk om tijdens de blind dates te merken dat er een enorme barrière wegvalt als je alleen naar elkaar luistert en niet meteen een oordeel velt op grond van iemands uiterlijk of kleding. Het moment waarop ze elkaar eindelijk dertig seconden mogen zien, is natuurlijk heel spannend.”

De Dating Quiz is vanaf vanavond, wekelijks, om 20:00 uur te zien op SBS6.