Afrojack en Sunnery James & Ryan Marciano aan de slag voor Qmusic
Bron: Frits van de Clips

Afrojack en Sunnery James & Ryan Marciano aan de slag voor Qmusic

Geschreven door Pieter Jongsma

Afrojack en Sunnery James & Ryan Marciano gaan aan de slag bij Qmusic. Ze zijn samen naar Armin van Buren te horen in de weekend programmering van de radiozender.  Dit maakte de zender vrijdag bekend.

Qmusic programmadirecteur Dave Minneboo: "Ik vind het geweldig dat we naast Armin ook wereldsterren Afrojack en Sunnery & Ryan aan onze dj-programmering kunnen toevoegen. Voor het ultieme weekendgevoel moet je bij Qmusic zijn."

Voor de ultieme clubavond hoeft de Qmusic-luisteraar vanaf 16 oktober alleen maar Qmusic aan te zetten. Tussen 21.00 en 22.00 uur is de Maximum Weekendmix met Menno Barreveld te horen en om 22.00 uur presenteert Armin van Buuren de meest populaire dance tracks van het moment tijdens the World Wide Club 20.

Om middernacht brengen Sunnery & Ryan de club naar de huiskamers van de luisteraars, gevolgd door A State of Trance met Armin van Buuren om 01.00 uur. Van 03.00 tot 04.00 uur komt het beste van Tomorrowland One World Radio voorbij en de nacht sluit af met Jacked van Afrojack van 04.00 tot 05.00 uur.