Muziek Releases: Afrojack, K3, Diggy Dex & Armin van Buuren

Muziek Releases: Afrojack, K3, Diggy Dex & Armin van Buuren

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke woensdag maakt Showbizznetwork.nl uit alle muziek die er elke week wordt uitgebracht een selectie van de opvallendste nieuwe muziek releases van deze week.

Afrojack feat. Jeremih - Cloud 9

Dj Afrojack heeft een nieuw nummer uitgebracht. Hierbij heeft hij de hulp van de Amerikaanse zanger Jeremih ingeschakeld. De samenwerking klinkt veelbelovend. Afrojack heeft er weer wat bijzonders van gemaakt. Een heel fijn nummer voor de zomer. Hier word je meteen vrolijk van. Een goed nummer voor op de radio.

K3 - Bikini Vol Zand

De meiden van K3 hebben een nieuwe single. De titel van de nieuwste single is Bikini Vol Zand. Het is een typisch K3-nummer geworden. Een vlotte melodie met een makkelijke tekst. De fans van K3 zullen hier heel blij van worden. De melodie krijgt je niet snel meer uit je hoofd. Het zal ongetwijfeld weer uitgroeien tot een hit voor Hanne, Klaasje en Marthe, die vijf jaar geleden het tv-programma K3 Zoekt K3 wonnen.

Armin van Buuren - Tarzan

Nog een Nederlandse dj heeft een single gelanceerd. Armin van Buuren heeft voor zijn single Tarzan de hulp ingeroepen van het Nederlandse dj-duo Blasterjaxx. Het is een typisch trancenummer geworden. Voor de fans van Armin zal het ongetwijfeld feest zijn. Echt een nummer waar de fans op los kunnen gaan. 

Diggy Dex - Gelukkig (Ben Ik Niet De Enige)            

Diggy Dex heeft deze week zijn nieuwe single Gelukkig (Dat Ik Niet De Enige) uitgebracht. De melodie is heel erg aanstekelijk. Hiermee heeft Diggy Dex wellicht zijn volgende hit in handen. De fans zullen het nummer zeker omarmen. Een fijn nummer voor op de radio. Hier word je op de één of andere manier toch wel vrolijk van.

Black Eyed Peas - No Manana

Een verrassend nieuw nummer van de Black Eyed Peas. De nieuwste single van de Amerikaanse band heeft als titel No Manana gekregen. De melodie is heel fijn om naar te luisteren. Dit zou zo maar eens een zomerhit kunnen worden. Het is in ieder geval een heel prettig nummer om naar te luisteren. Hier wil je naar blijven luisteren. De Black Eyed Peas kregen voor deze single hulp van El Alfa.