Özcan Akyol en Fred Teeven in nieuwe talkshow VI Vandaag
Bron: William Rutten

Özcan Akyol en Fred Teeven in nieuwe talkshow VI Vandaag

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Özcan Akyol, Leonie ter Braak en Bram Moszkowicz schuiven aan in Vi Vandaag de nieuwe talkshow van de Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. In de nieuwe talkshow geven de heren hun kijk op het nieuws en de actualiteit.  

Ook Fred Teeven, Chatilla van Grinsven en Wouter de Vries zijn regelmatig te zien in het programma. In VI Vandaag blijven sport, en voetbal in het bijzonder, belangrijke onderwerpen aan tafel, maar ook praten de VI mannen met elkaar over politiek, entertainment en meer.

Ook schuiven er aan de bar geregeld experts uit verschillende gebieden aan om het laatste nieuws te duiden en de gespreksstof aan tafel verder te voeden. Dit zijn onder andere Sam Hagens, Bas Nijhuis, Raymond Mens en Martijn Krabbendam.  

Marco Louwerens, Directeur Televisie, over VI Vandaag: “VI Vandaag is voor mij een bijzondere maar toch ook logische volgende stap met Johan, René en Wilfred. Naast voetbal kwamen de afgelopen jaren al steeds meer andere onderwerpen ter tafel, van entertainment tot politiek; Wil je echt boven op de bal zitten, dan is een dagelijkse show het juiste vehikel. Altijd met hun unieke kijk op de wereld, humor, de nodige relativering, maar ook altijd met een ongezouten mening en authentiek. Een spannende nieuwe stap voor SBS6, waar ik me enorm op verheug.”

VI Vandaag is vanaf maandag 10 januari om 21.40 uur te zien bij SBS6.