Vanavond op tv: All You Need Is Love en Kerst met de familie Meiland
Bron: RTL

Vanavond op tv: All You Need Is Love en Kerst met de familie Meiland

Geschreven door Pieter Jongsma

Robert ten Brink is vanavond terug met de speciale kerstaflevering van All You Need Is Love. Ook vanavond brengt hij weer families, vrienden en geliefden bij elkaar. Iedereen hoopte dat de kerst er dit jaar anders uit zou zien maar toch zit het land weer in een lockdown. 

‘Niemand mag met Kerst alleen zijn’ is de stellige overtuiging van Robert ten Brink die al jarenlang aan het roer staat van All You Need Is Love. De feestdagen kunnen pas beginnen als hij geliefden en familieleden bij elkaar heeft gebracht.

Kerst met de familie Meiland
De familie Meiland gaat dit jaar in de kerstserie naar Frankrijk naar één van de beroemdste kerstmarkten van het land. In de Elzas geniet de familie van glühwein en doen ze kerstinkopen.

De kerstmarkt in Straatsburg, de oudste van Frankrijk en een van de oudsten in Europa, kan zich opmaken voor een bezoek van de Meilandjes. In de special Kerst Met De Familie Meiland vertrekken Martien, Erica, Maxime, Leroy en de kleintjes namelijk naar de stad in de Franse Elzas, die in vanaf eind november volop in kerstsferen is gehuld.

All you need is Love, vanavond om 20.30 uur bij RTL4.
Kerst met de familie Meiland, vanavond om 20.30 uur bij SBS6.