Vanavond op tv: André Rieu, Robert ten Brink en Meilandjes vieren kerst
Bron: Talpa / Tom Cornelissen

Vanavond op tv: André Rieu, Robert ten Brink en Meilandjes vieren kerst

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Robert ten Brink en de familie Meiland voeren vanavond een inmiddels traditionele strijd om de kijker op kerstavond. Zij krijgen concurrentie van André Rieu. NPO 1 zendt een registratie van André zijn kerstconcert uit 2016 in Londen uit. Met zijn Johann Strauss Orkest speelt Rieu vrolijke kerstliedjes.

De kerstspecial van All You Need Is Love is voor veel kijkers inmiddels een traditie op zich. Robert ten Brink probeert ook dit jaar zo veel mogelijk mensen bij elkaar te brengen zodat zij de kerstdagen samen kunnen doorbrengen. Aansluitend is de dramafilm die is gebaseerd op All You Need Is Love uit 2018 te zien.

SBS6 viert kerst voor het vierde jaar oprij met de Meilandjes. Na sneeuwvakanties in Lapland en Frankrijk gaat de familie nu op een cruise over de Middellandse Zee. Martien, Erica, Maxime en Montana gaan met een gigantisch cruiseschip onder meer naar het Spaanse Barcelona, waar ze kerstinkopen doen.

Kerstavond wordt muzikaal afgesloten met de tweede editie van Kerstduetten. Na Jan Terlouw in 2021 mag nu Stef Bos het afgelopen jaar samenvatten in een actuele versie van het aloude kerstverhaal. Het verhaal wordt muzikaal omlijst door Edsilia Rombley, Diggy Dex, Frank Boeijen, Berget Lewis en Desray.

All You Need Is Love is vanaf 20:00 uur te zien op RTL4, André Rieu en de familie Meiland zijn om 20:30 uur te zien op NPO 1 en SBS6. Kerstduetten met Stef Bos is om 22:50 uur te zien op NPO 2.