Mollenjacht: Houdt Everon gewoon van basketbal of is hij de Mol?

Mollenjacht: Houdt Everon gewoon van basketbal of is hij de Mol?

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Het 22ste seizoen van Wie is de Mol? is van start gegaan! Miljoenen molloten buigen zich weer over de bekende vraag. Op Twitter denken zij hardop mee. Elke dinsdag verzamelen wij de opvallendste, leukste en meest interessante hints en theorieën.

Rik doet volgens deze kijker wel erg opvallend met zijn vingers. Hij schijnt bij elke kandidaat een andere pose aan te nemen met zijn vingers. Het lijkt inderdaad wel een beetje verdacht.

Dit was voor ons gevoel iets wat heel erg opviel bij meerdere molloten. Het is dan ook een aantal keren benoemd dat dit erg opvallend is. Zou Everon met opzet dit shirt moeten aantrekken of was dit gewoon een favoriet basketbal shirt van hem?

Deze kijker denkt in de naam van Thomas van Luyn ‘mol’ te zien staan. Zou dit misschien een hint zijn dat Thomas de Mol is?

Nog een kijker die denkt dat de tijd 11:22 een hint is geweest. Dit keer niet om het shirt van Everon, maar Arno loopt om die tijd naar binnen.

Het shirt van Everon was niet het enige wat opgevallen is. Ook tijdens het spel ‘aftroeven en troeven’ was er een spel met een rekensom. Deze kijker denkt dat dit een hint is naar Everon omdat de getallen zijn geboortedatum vormen.

Er waren al redelijk wat speculaties rondom het masker wat in de aankondigen te zien is. Daarbij wordt gezegd dat het oog matcht met het oog van Kim-Lian. Ook deze kijker heeft iets opvallends gezien met het pleidooi van Kim-Lian wat op zou kunnen gaan over het masker.

Niks missen én meepraten over Wie is de Mol? Word dan lid van onze Facebook-groep!