Ochtendshow Radio Veronica met Tim Klijn heet Ook Goedemorgen!
Bron: Ben Houdijk

Ochtendshow Radio Veronica met Tim Klijn heet Ook Goedemorgen!

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De nieuwe ochtendshow op Radio Veronica met Tim Klijn gaat Ook Goedemorgen! heten. Dat heeft Talpa Network dinsdag laten weten. Die naam werd al eerder gebruikt voor verschillende programma's op de zender. 

Vanaf maandag is Tim Klijn te horen tussen 6.00 en 9.00 uur. Hij maakt het programma samen met Rick Romijn en Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen. Het oude team van de ochtendshow met Wilfred Genee.

Dennis Hoebee keert terug bij de zender, hij is voortaan in het weekend te horen van 12.00 tot 14.00 uur. Ook Niels van der Veen is te horen hij is iedere werkdag van 5.00 tot 6.00 uur te horen en op zaterdagochtend van 8.00 tot 10.00 uur.

Marisa Heutink is op werkdagen te horen met de middagshow met Marisa in de Middag. Ze is samen met Carsten van Dijk te horen. Zendermanager Rob Stenders: “Met een groot muzikaal hart gaat zij een origineel smoel geven aan de middagshow, met meer muziek dan op andere stations rond de spitsuren. Daarnaast hoor je van 18.00 tot 19.00 uur de beste tracks uit de 70’s en 80’s op Veronica. Van de echte klassiekers tot de krenten in de pap uit deze geweldige muziekjaren.”