Tim Klijn naar Radio 10

Tim Klijn naar Radio 10

Geschreven door Pieter Jongsma

Diskjockey Tim Klijn (35) stapt over van Radio 538 naar Radio 10. Hij zal vanaf februari volgend jaar elke werkdag te horen zijn met de nieuwe ochtendshow van Radio 10.

Tim Klijn presenteert op dit moment het programma 'Greatest Hits' op Radio 538 en is de vaste vervanger van Edwin Evers op deze zender. Tim Klijn: “De afgelopen 15 jaar heb ik met ontzettend veel plezier gewerkt voor Radio 538 en daar alle kansen gehad. Ik heb echter erg veel zin in deze nieuwe uitdaging in de ochtend op Radio 10. Het is een lang gekoesterde wens van mij om een eigen ochtendshow te maken en deze kans grijp ik dus met beide handen aan”.

Programmadirecteur Roland Snoeijer van Radio 10: 'Wij zijn zeer blij met de komst van Tim naar Radio 10. Tim Klijn en de Grootste Hits Aller Tijden is een perfecte match. Zijn programma zal een vrolijk nieuw geluid worden op de radio in de ochtendspits.'

De huidige presentator van de ochtendshow, René Verkerk, blijft gewoon te horen op Radio 10 en krijgt een andere plek in de programmering.