Kijkers woest op makers Hunted VIPS
Bron: AVROTROS

Kijkers woest op makers Hunted VIPS

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Kijkers zijn verbaast over de eerste uitzending van tv-programma Hunted VIPS. Het nieuwe seizoen met deze keer BN'ers startte maandag. Veel kijkers laten weten op Twitter niet blij te zijn met de eerste uitzending. In het programma Hunted VIPS gaan bekende Nederlanders op de vlucht voor een oud-rechercheteam.

Onder andere Tatum Dagelet, Daniel Boissevain, Kalvijn en Nina Warink gaan op de vlucht. Kijkers zijn verbaast en noemen het programma in scene gezet. "De mensen van @HuntedNL zoeken twee mensen die zich camoufleren om niet op te vallen. Loopt er steeds een herkenbare cameraman mee." schrijft Maxim op Twitter. Een andere tv-kijker laat weten dat het programma beter een andere naam had kunnen hebben. "Daar gaan we weer met het 'in scene' gezette programma Hunted met overal fixed camera shots etc. Dit had beter ';opgelicht' kunnen heten. Hoezo zaten ze op dak mee te kijken als het AAA-criminelen waren? Fake tot het tegendeel bewezen is."

Kijkers vragen zich ook af waarom er niet voor gekozen is om de koppels uit te rusten met bodycams. Ondanks de vele kritiek van kijkers scoorde de eerste aflevering één miljoen kijkers op NPO3.