Kitty bereid om roze huispak te verkopen: ‘Opbrengst naar goed doel’
Bron: RTL / Wesley de Wit

Kitty bereid om roze huispak te verkopen: ‘Opbrengst naar goed doel’

Geschreven door Redactie

De 58-jarige Kitty viel in Big Brother op door haar roze huispak, maar nu is zij bereid om deze te verkopen ‘aan de hoogste bieder.’ Dat vertelt Kitty in de Big Brother-podcast We Are Watching You. De bewoners mochten hun koffers niet mee het huis in nemen en daarom liep Kitty áltijd in haar roze huispak.

Veel kijkers vonden het huispak een doorn in het oog, maar een fan mag zich melden. De opbrengst gaat dan naar een goed doel. “Als er een gek is die er een smak geld voor geeft, dan hou ik dat niet voor mezelf. Dan gaat het naar de armoedeorganisatie. Dán wil ik het met liefde verkopen”, zegt Kitty.

Kitty was tijdens haar verblijf in het Big Brother-huis ook veel in de keuken te vinden. “Ik had rijst, meel, broccoli en kip. Als je de smaken niet kan veranderen, dan moet je de textuur gaan veranderen voor toch een andere beleving. Welke idioot verzint de broccoli-beignets? Nou, ik dus”, blikt Kitty terug.

Na haar exit is Kitty een YouTube-kanaal gestart waarop ze kookworkshops geeft. Misschien komt er in de toekomst ooit nog een kookboek uit met honderd broccoli-recepten. “Wie weet”, lacht Kitty. Ook een eigen merchandise-lijn met roze huispakken sluit ze niet uit. “Als er vraag naar is, dan kan het allemaal.”

Luister de podcast We Are Watching You. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!